Notícies

  Dilluns, 8 de novembre de 2021

L'ASISA Borges Vall, eliminat de la segona fase de la Champions League de tenis taula

L'equip borgenc va quedar eliminat després de perdre per 3-1 davant l'Sporting Club de Portugal. Ara es prepara per disputar, del 10 al 12 de desembre, la lliga Europe Cup

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, l'ASISA Borges Vall va finalitzar el passat divendres, 5 de novembre, la segona fase de la lliga de campions europea de tenis taula, que es disputa a la ciutat alemanya de Düsseldorf. L'equip borgenc va quedar eliminat, després de perdre per 3-1 davant l'Sporting Club de Portugal, i es va quedar sense accedir a quarts de final. 

En el primer partit de la fase que, tal com vam informar des d'aquesta emissora, es va disputar el dimecres, l'equip va perdre per 3-0 davant el Borussia Düsseldorf. D'altra banda, el dijous va aconseguir la victòria davant l'equip austríac, SPG Felbermayr Wels, per 1-3. Finalment, el partit decisiu va ser davant l'Sporting Club de Portugal. El primer a sortir a la pista va ser Marc Duran davant Diogo Carvalho, el número u portuguès, que Duran no va aconseguir guanyar amb un resultat de 0-3. En el segon partit,  Viktor Brodd es va imposar a Bode Abiodun per 3-1. Amb empat a u al marcador, Joan Masip va perdre per 3-0 davant Diogo Silva. En el quart partit de la tarda, Brodd i Carvalho va disputar la final i Carvalho es va emportar el cinquè i definitiu set. Amb això, el marcador final va ser de 3-1 i l'ASISA Borges Vall va deixar de participar en la lliga de campions. 

L'equip borgenc continuarà preparant-se per la lliga Europe Cup que es disputarà del 10 al 12 de desembre. El pròxim 13 de novembre es farà el sorteig i l'equip borgenc coneixerà els seus rivals. 

L'equip que ha disputat la Champions League a Alemanya (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa