Notícies

  Dimarts, 9 de novembre de 2021

24 palistes del CTT Borges participen a la segona fase de l'Open Catalunya de tennis de taula

Quatre d'aquests jugadors han aconseguit pujar al podi de la seva categoria

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la segona fase de l'Open Catalunya de tennis de taula, competició puntuable per al rànquing català, a les instal·lacions del CTT Calella, Reina Elisenda i, per primera vegada, a les Borges Blanques. El Centre de Tecnificació de la capital de les Garrigues ha acollit durant el cap de setmana més d'un centenar de participants, disputant-se dissabte les competicions de les categories aleví i infantil i diumenge de les categories benjamí i adaptat.

El CTT Borges ha comptat amb la participació d'un total de 24 jugadors aconseguint quatre podis en diferents categories: Ruixiang Tang ha aconseguit la tercera posició en la categoria Juvenil A, superant Tian Xiang Zou, del UESC Sant Cugat, a quarts de final, i cedint davant d'Ivan Vélez, del TT Hospitalet, a les semifinals.

Marc Amill s'ha endut la tercera plaça de la categoria Juvenil B guanyant Pol Piera, del CTT Barcelona, en els quarts de final i perdent amb Guillem Pijuan, del CN Mataró, a les semifinals.

Joan Serret ha quedat tercer en la categoria Infantil A, vencent al també jugador del club Aran Bouza als quarts de final i caient davant de Joel Guinart, dels 8 de la Garriga, a les semifinals.

Adrià Benet també ha pujat al podi en la categoria Aleví A després de guanyar Jordi Ruiz, del CN Sabadell, als quarts de final, i perdent contra Quim Barberà, del CN Sabadell, a les semifinals.

Laia Casanovas i Albert Ribera han arribat fins als vuitens de final en les categories Juvenil B i Senior C1, respectivament.

Cesc Carrera, Adam López, Chenxin Tang, Xènia Roma, Claudi López, Marçal Moreno, Adrià Macià, Neus Roma, Roger Benet, Andreu Solé, Gerard Moreno, Elsa Benet, Álvaro Serrano, Anna Monné, Ricard Torradeflot, Cesc Alentà i Unai Alentà no han superat la fase de grups en les seves respectives categories.

Alguns dels jugadors que han disputat la competició (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa