Notícies

  Dimarts, 9 de novembre de 2021

L’Àrea d’Igualtat del Consell Comarcal de les Garrigues organitza un taller formatiu online per a joves sobre relacions, xarxes socials i apoderament

A càrrec de la psicoterapeuta Psico Woman, tindrà lloc el pròxim 18 de novembre i està adreçat a la població jove a partir de 14 anys

L'Àrea d'Igualtat del Consell Comarcal de les Garrigues organitza el taller formatiu online #NOSENREDAMOS, el pròxim 18 de novembre, a les 18.30 hores, a càrrec de Psico Woman, psicoterapeuta especialitzada en grups d'adolescents i de dones.

Aquest taller, que tindrà una durada de dues hores, està adreçat a la població jove a partir de 14 anys, per sensibilitzar i informar sobre els riscos i les vivències comunes relacionades amb la generació Z i les relacions afectives i sexuals, l'ús de xarxes socials, la motivació pel recolzament social i l'apoderament de la joventut.

En els darrers anys les Tecnologies de la informació i la comunicació i les xarxes socials han suposat un canvi en la manera en què noies i nois joves i persones adultes es comuniquen, relacionen i interactuen, i inclús construeixen la seva identitat atorgant al món virtual un espai nou i molt important en les seves vides.

Les xarxes socials donen visibilitat a formes de violència que realment ja estaven en el fons: sexistes, homòfobes, intolerants...i la presència de mites, estereotips i prejudicis en les relacions entre joves es fan visibles a les xarxes.

Psico Woman, psicoterapeuta especialitzada en grups d'adolescents i de dones, i creadora del canal de YouTube Psicowoman, serà l'encarregada de dur a terme el taller a través del seu canal privat on les persones participants podran exposar els seus dubtes i comentar allò que vulguin de manera anònima. Es farà arribar l'enllaç a les persones participants.

Les inscripcions es poden fer fins al 17 de novembre al següent enllaç.

El cartell del taller.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa