Notícies

  Dimecres, 10 de novembre de 2021

Durant el novembre, la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges prepara diverses activitats culturals per tots els públics

Aquest divendres, 12 de novembre, es farà la presentació de la novel·la 'L'aigua que vols' a càrrec del seu autor, Victor Garcia Tur. L'obra és la guanyadora del Premi Sant Jordi 2020

La Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges continua amb el seu calendari d'activitat previst per aquest mes de novembre. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, fins al 30 de novembre, es va pot visitar la mostra itinerant 'Tu tens la clau', una proposta que "reflexiona al voltant del consum de drogues i les seves nocives conseqüències i que busca erradicar aquesta tendència a les Borges Blanques, especialment entre la població jove". 

La següent activitat es dura a terme demà, 11 de novembre, a les 17 hores, amb el grup de lectura 'Llegim i +', on els assistents comentaran el llibre 'Ulleres de sol' de Maria Barbal. Les següent activitats previstes són les següents: 

  • Divendres, 12 de novembre, a les 19 hores: presentació de la novel·la 'L'aigua que vols', a càrrec del seu autor, Victor Garcia Tur. L'obra és la guanyadora del Premi Sant Jordi 2020 i l'activitat està organitzada per Òmnium Cultural.
  • Dilluns, 15 de novembre, a les 17.30 hores: grup de lectura 'Trobades de Poesia' per comentar Salvador Espriu. Seguidament, a les 19 hores, presentació dels llibres 'Dies malalts de pluja' i 'Per les valls del gegant adormit', de Jordi Torres Calvo. La presentació serà a càrrec del poeta, Jesús M. Villafranca i de Jordi Torres Calvo, president de l'Associació de Poetes Terrassencs i autor dels llibres.
  • Divendres, 19 de novembre, a les 18.30 hores: grup de lectura amb la primera sessió de 'Llegir el teatre', on es comentarà ( 'La Victor C. una aproximació lliure a la seva figura i als seus contes'. 
  • Dimarts, 23 de novembre, a les 17.15 hores: sessió de 'Grup de Gènere' amb 'Els maltractes. La dona al punt zero' de l'autora, Nawal El Saadawi. 
  • Dimecres 24 de novembre: projecte 'L'hora del conte de la biblioteca, ara a l'escola i a casa' amb l'obra 'La pirata Rogenca' de la companyia 4 contes. L'espectacle sobre el gènere, que servirà per a conscienciar els alumnes sobre el tema, es farà al col·legi Joan XXIII als alumnes de llar d'infants, parvulari i primer i segon de primària. Es faran tres sessions al matí i dues a la tarda.
  • Dilluns, 29 de novembre: projecte 'L'hora del conte de la biblioteca, ara a l'escola i a casa' al parvulari i llar d'infants del Mare de Déu de Montserrat amb 'Flors del meu jardí' i per als alumnes de primer i segon de primària 'La pallassa Priska' amb Eva González. 

Podeu consultar totes les activitats clicant a l'enllaç

Una de les activitats que va organitzar la biblioteca el mes passat (foto: Biblioteca Marquès d'Olivart).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa