Notícies

  Divendres, 16 de maig de 2014

Els millors curtmetratges de l’Animac, a les Borges

La sessió de cinema va dirigida als més petits, i tindrà lloc dissabte a les 18:00 h a l'Espai Macià

Aquest dissabte 17 de maig tindrà lloc a les Borges la projecció del Petit Animac Camina, que conté una selecció destacada d'alguns dels millors curtmetratges de cinema d'animació projectats en la darrera edició de l'ANIMAC (Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya).

Es tracta d'una sessió de cinema dirigida als més petits, nens i nenes a partir de 3 anys. L'entrada serà gratuïta i es projectarà a partir de les sis de la tarda a la planta 0 de l'Espai Macià.

Es tracta d'una exhibició variada de tècniques i estils, representativa de la Mostra i pensada per a un públic infantil, "que esperem que tingui molt bona acceptació a les Borges", ha afirmat el regidor Macià.

Durant la sessió es projectarà "How to eat you apple", que retrata la naturalesa humana d'una forma surrealista, i "The Fantasctic Flying books of Mr. Morris Lessmore", peça guardonada amb l'Oscar al millor curtmetratge d'animació. La matinal, de 68 minuts de durada, continuarà amb "Ride of passage" un curt sobre un noi jove que ha de travessar la selva, i a continuació es projectarà "Krake", que narra la malaltia d'una nena a la qual li ha sortit un pop al cap. També es podrà veure "Fear of Flying", sobre un ocell amb por a volar, "Shave it", que explica la història d'un mico que vol conèixer la ciutat, i finalment "Prinz Ratte", un conte de fades amb un final inesperat.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa