Notícies

  Dimecres, 10 de novembre de 2021

S’obre el termini per participar a la cinquena edició d’Oliverart del Centre de l’Oli de la Granadella

La finalitat és crear un espai d’art a cel obert de diàleg entre art i natura, i exposicions temporals. El termini de presentació de projectes finalitza el 31 de desembre

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella ja ha obert el termini per a la presentació de projectes artístics a la cinquena convocatòria d'Oliverart.

Com en l'edició anterior, hi ha dues categories de projectes: exposicions temporals, que s'exhibiran a la sala d'exposicions del CCOC durant l'any 2022 i intervencions per a ser instal·lades de manera permanent al Mirador del Coll de Bovera, que s'inauguraran a l'estiu del 2022.

Respecte a aquesta segona modalitat, la passada edició es van seleccionar dues obres, 'Escala al cel', de Jordi González (del Masnou) i Simbiosi, de Sergi Molina (de Balaguer), que es van inaugurar el passat 28 d'agost.

Els projectes seleccionats per a la sala d'exposicions rebran una aportació de 250 euros en concepte d'honoraris d'artista que hauran de cobrir qualsevol despesa que generi l'activitat expositiva. Pel que fa a les obres seleccionades per a ser instal·lades a l'exterior rebran 400 euros per cobrir les despeses de producció i/o instal·lació.

Els projectes a presentar podran ser de qualsevol disciplina artística com la pintura, la il·lustració, l'escultura, la fotografia, el videoart o qualsevol forma de creació contemporània i la temàtica haurà de ser referent a conceptes com la ruralitat, la natura, el paisatge o la sostenibilitat del territori.

La presentació de projectes finalitza el 31 de desembre del 2021 i està obert a qualsevol artista tant de manera individual com en col·lectiu.

El CCOC ha posat en marxa així un projecte innovador amb l'ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d'art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les terres de Ponent.

L'obra 'Simbiosi' (foto: CCOC).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa