Notícies

  Divendres, 12 de novembre de 2021

L'Espai Macià de les Borges acull la presentació del llibre 'Ferides d'exili' de Mònica Hernàndez i Roger Tugas, el 18 de novembre

La presentació comptarà amb la presència dels autors, els exiliats històrics, Aleix Renyé i Josep Maria Reñé, i es farà una connexió en línia amb el conseller a l'exili, Lluís Puig

El dijous de la setmana vinent, 18 de novembre, l'Espai Macià de les Borges acollirà la presentació del llibre 'Ferides d'exili' dels periodistes, Mònica Hernàndez i Roger Tugas. Segons els autors, el llibre "relliga els darrers exilis de l'independentisme català, els del tardofranquisme i la transició amb els que es produeixen arran de l'1 d'octubre del 2017".

Mitjançant entrevistes, els autors "exploren el vessant emocional i íntima de l'exili amb converses amb Lluís Llach, Àlvar Valls, Carles Puigdemont o Marta Rovira".

La presentació, que començarà a les 19 hores, comptarà amb la presència dels autors, els exiliats històrics, Aleix Renyé i Josep Maria Reñé, i es farà una connexió en línia amb el conseller a l'exili, Lluís Puig. 

D'altra banda, fins al 28 de novembre, també es pot visitar a l'Espai Macià l'exposició 'La vaga de la Canadenca. 1919/2019' que commemora el centenari de la mobilització obrera que va aconseguir la jornada laboral de vuit hores. 

La presentació del llibre començarà a les 19 hores (foto: Espai Macià).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa