Notícies

  Divendres, 12 de novembre de 2021

L'ASISA Borges Vall viatja a Santiago de Compostela (Galícia) per disputar la segona jornada de lliga de la superdivisió

Aquesta tarda, a les 18 hores, disputarà el partit contra el segon classificat, l'Arteal SD Compostela, en un partit que es preveu "molt igualat"

Avui divendres, 12 de novembre, l'ASISA Borges Vall disputarà el partit de la segona jornada de lliga de la superdivisió contra el segon classificat, l'Arteal SD Compostela (Galícia) en un partit que, segons explica el club, "es preveu molt igualat". La jornada, que començarà a les 18 hores, es disputarà a la capital gallega de Santiago de Compostela. 

En la primera jornada, els borgencs es van imposar a l'altre equip català de la categoria, el CER Escala per 4-0, i l'Arteal va guanyar el seu partit, per un 4 a 2, enfront del Visit Pontevedra (Galícia).

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, l'ASISA Borges Vall ve de disputar a Düsseldorf (Alemanya) la segona fase de la Champions League, on es va quedar a un pas de classificar-se per als quarts de final. Amb això, l'equip borgenc vol "seguir amb les bones sensacions que van tenir a la ciutat Alemanya i aconseguir una victòria en un camp molt complicat".

El partit començarà a les 18 hores a la ciutat gallega de Santiago de Compostela (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa