Notícies

  Divendres, 12 de novembre de 2021

Detenen un veí de Bovera com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per vendre marihuana al centre històric Lleida

Aquesta matinada, el presumpte autor s'ha apropat a un patrullatge preventiu d'una dotació de paisà dels Mossos d'Esquadra per oferir-los marihuana. En seguir-lo, els agents han localitzat sota el seient del vehicle una bossa amb marihuana

A primera hora d'aquesta matinada, els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 37 anys, veí de Bovera, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els fets han succeït durant un patrullatge preventiu d'una dotació de paisà al centre històric de Lleida (El Segrià). Els agents, mentre circulaven, han vist un home que els cridava l'atenció i, en apropar-se, els ha preguntat "si volien marihuana". Seguidament, els agents s'han identificat com a policies, i en escorcollar-lo, han vist que no li han trobat cap substància estupefaent. Com que no portava cap mena de document, l'han traslladat a comissaria per tal d'identificar-lo.

Un cop completades totes les gestions en seu policial, el presumpte autor ha pogut marxar. Tot i això, davant la possibilitat que realment tingués la droga amagada en un punt proper al lloc on ha ofert la droga, s'ha establert un dispositiu discret de seguiment. En arribar al carrer Múrcia de la capital del Segrià han vist que s'apropava a un vehicle, i els agents han decidit tornar-lo a aturar. En escorcollar, han localitzat sota el seient del vehicle una bossa amb 153 grams de marihuana. Arran d'aquesta troballa, se l'ha detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Amb això, el detingut passarà, pròximament, davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

El detingut passarà, pròximament, davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida (foto: Mossos d'Esquadra).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa