Notícies

  Divendres, 12 de novembre de 2021

Aquesta tarda, el Premi Sant Jordi de novel·la, Víctor García, presenta el seu llibre 'L'aigua que vols' a la biblioteca de les Borges

D'altra banda, demà es farà un espectacle de teatre familiar amb l'obra 'Polzet', i diumenge continuen les tardes de ball al Pavelló de l'Oli

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, aquesta tarda, a les 19 hores, la Biblioteca Marquès d'Olivart acollirà la presentació de l'obra 'L'aigua que vols', una novel·la sobre la família, els records, la infantesa perduda i la identitat, a càrrec del seu autor i escriptor català, Víctor Garcia. La conducció de l'acte, que compta amb el suport d'Òmnium Cultural, anirà a càrrec de la responsable de la Biblioteca borgenca, Mercè Segarra. Tal com vam explicar, el llibre va estar guardonat amb el premi Sant Jordi de novel·la.

Segons l'autor, es tracta d'una novel·la ambientada al Quebec (Canadà) un mes abans del referèndum per la independència del 1995. Narra la història d'una família que organitza una trobada a l'antic xalet de vacances per celebrar l'aniversari de la mare. Una reunió que els farà rememorar la seva infantesa, però, a la vegada, els seus secrets, les seves vivències i, sobretot, els silencis de les coses que no es van dir quan tocava. L'entrada a l'acte de presentació serà gratuïta.

Teatre familiar per dissabte

Demà dissabte, 13 de novembre, continuaran les activitats, el Pavelló de l'Oli, amb l'obra de teatre 'Polzet' a càrrec de la companyia Zum-zum Teatre. La proposta, dirgida als més menuts i les seves famílies, donarà a conèixer la famosa obra de Perrault, 'Polzet', des d'un punt de vista inusual: a través de la relació d'un fill amb el seu pare, una visió divertida per als nens i nenes i commovedora per als adults. Es tracta d'una proposta que va guanyar el Premi de la Crítica 2019 al millor espectacle familiar.

L'obra de teatre tindrà lloc, a partir de les 18 hores, a un preu de dos euros i caldrà fer la reserva prèviament a través del web de cultura de l'Ajuntament de les Borges

Ball d'envelat al pavelló i exposició a l'Espai Macià

Aquest diumenge, continua la temporada de ball d'envelat al Pavelló de l'Oli, que està previst allargar-la durant tot l'hivern amb actuacions musicals setmanals que es duran a terme els diumenges al vespre, tal com vam informar des d'aquesta emissora. En aquesta ocasió, aquest diumenge, 14 de novembre, durà el seu directe, a partir de les 19 hores, el grup Glacé, mentre que el pròxim 28 de novembre oferirà un espectacle Albert Show.

Igualment, durant tot el cap de setmana, i fins al pròxim 28 de novembre, l'Espai Macià acull l'exposició 'La vaga de la Canadenca', una mostra que commemora el centenari de la mobilització que va aconseguir la jornada laboral de vuit hores, tal com hem informat des de Ràdio les Borges.

Demà es farà l'espectacle familiar 'Polzet' de la companyia Zum-zum Teatre (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa