Notícies

  Divendres, 12 de novembre de 2021

Els comensals de la 27a Mostra Gastronòmica de les Garrigues obtindran un obsequi d'una ampolla d'oli d'oliva verge d'oli nou de la cooperativa L'Arbequina

S'obsequiarà els participants a la mostra, que tindrà lloc els caps de setmana i festius fins al 19 de desembre, amb 500 ampolles d'oli de la primera collita, fins a esgotar existències. Enguany, els comensals poden escollir entre sis restaurants

Aquest matí, la Cooperativa L'Arbequina d'Arbeca ha fet entrega, al Consell Comarcal de les Garrigues, 500 ampolles d'oli d'oliva verge extra de la primera collita per regalar als comensals de la 27a Mostra Gastronòmica de les Garrigues, organitzada per l'ens comarcal del 6 de novembre al 19 de desembre, amb la participació de sis restaurants de les Garrigues que elaboraren menús especials els caps de setmana i festius, tal com vam informar des d'aquesta emissora. Com en les edicions anteriors, l'oli d'oliva verge extra de les Garrigues té un paper protagonista en els plats que es poden degustar a la mostra, ja que "és un dels motors econòmics de la zona i marca el paisatge de la comarca". 

D'aquesta manera, les persones que demanin menú de la mostra en algun dels restaurants rebran com a obsequi una ampolla de 250 ml d'oli d'oliva verge extra de la cooperativa arbequina, una per parella, fins a esgotar existències. A més, podran participar en el sorteig de sis lots de productes de la comarca (amb oli, vi, fruita seca, mel, etc.) i se sortejaran tres lots de productes de la cooperativa Mengem Garrigues.

Tal com vam informar des de Ràdio les Borges, la mostra d'enguany compta amb sis restaurants de la comarca, cinc dels quals ja han aconseguit el distintiu de qualitat 'Restaurant Verge Extra', creat enguany pel Consell Comarcal de les Garrigues i que distingeix aquells establiments de restauració que "aposten per l'oli d'oliva verge extra, pel producte local i tenen un clar compromís amb el territori", tal com vam explicar. Aquest distintiu forma part de les accions del projecte de la cadena de valor de l'oli a les Garrigues de suport a la gastronomia del territori, que està desenvolupant el Consell Comarcal des del 2019.

Els restaurants que participen en aquesta 27a Mostra Gastronòmica de les Garrigues són:

  1. Restaurant Ca la Margarida de l'Albi
  2. Restaurant La Placeta d'Arbeca
  3. Restaurant Hostal Benet de les Borges Blanques
  4. Restaurant Masia les Garrigues de les Borges Blanques
  5. Restaurant Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues
  6. Restaurant Mon's de Tarrés

La Mostra Gastronòmica s'organitza des del Consell Comarcal i compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

L'entrega d'oli per la Mostra Gastronòmica de les Garrigues (foto: Consell Comarcal de les Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa