Notícies

  Dilluns, 15 de novembre de 2021

L'ASISA Borges Vall suma una altra victòria en la segona jornada de lliga de la superdivisió a Galícia

L'equip ja coneix els seus rivals de l'Europe Cup, que es disputarà a Portugal del 10 al 12 de desembre, que seran un equip austríac, un d'Hongria i un d'Ucraïna

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, el passat divendres, 12 de novembre, l'ASISA Borges Vall es va desplaçar fins a Santiago de Compostela (Galícia) per disputar el partit de la segona jornada de lliga de la superdivisió contra el segon classificat, l'Arteal SD Compostela. L'equip borgenc va aconseguir "una gran victòria en un dels desplaçaments més complicats de la temporada".

Amb un resultat general de 4 a 1, el primer partit el va disputar Marc Duran, que va superar a Humberto Manhani per 3 a 1. Després, Viktor Brodd va guanyar a André Silva per un contundent 3 a 0. Amb 2 a 0 al marcador, Joan Masip va cedir davant d'Enio Mendes per 3 a 0. Seguidament, Viktor Brodd va superar a Humberto Manhani per un ajustat 3 a 2, després de remuntar un 2 a 1 en contra. Finalment, Marc Duran va segellar la victòria vençent a Enio Mendes per 3 a 1.

Amb aquest triomf, l'ASISA Borges Vall es manté líder de la superdivisió amb dues victòries en dos partits. El pròxim partit és aquest divendres, a les 18 hores, al Centre de Tecnificació de les Borges, davant el Visit Pontevedra.

L'equip ja coneix els rivals de la segona fase de l'Europe Cup

D'altra banda, l'equip borgenc ja ha conegut els rivals als quals s'enfrontarà, del 10 al 12 de desembre, a la segona fase de l'Europe Cup. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, aquesta temporada, l'ASISA Borges Vall disputava la Champions League i va quedar eliminat a la segona ronda passant, d'aquesta manera, a disputar l'Europe Cup, la segona competició europea.

En el sorteig, celebrat a Bèlgica el dissabte passat, l'equip borgenc va quedar enquadrat al Grup C, i els rivals seran el SolexConsult TTC Wiener Neutadt, d'Austrià, el PTE PEAC Kalo-Meh d'Hongria i el Fortune Kyiv d'Ucraïna.

La competició es disputarà a la ciutat Vila Nova de Gaia de Portugal i l'equip intentarà continuar "amb les bones sensacions d'aquesta temporada i passar ronda".

L'equip va aconseguir la segona victòria de la lliga de superdivisió a Galícia (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa