Notícies

  Dimarts, 16 de novembre de 2021

La Banqueta de Juneda compleix 30 anys i renova la junta

Francesc Gaya n'assumeix la presidència substituint Pere Olivart

El passat dissabte, 13 de novembre, l'ADPN La Banqueta, de Juneda, va celebrar l'assemblea general ordinària de l'entitat, en què van participar una vintena de socis i sòcies i es va elegir la nova junta de l'entitat, que presidirà Francesc Gaya. La jornada va tenir lloc a l'ecocentre Les Obagues.

Després d'un esmorzar de germanor, els assistents van començar a debatre sobre el futur de l'entitat. Es va fer un breu repàs sobre l'estat dels comptes de l'associació, el nombre de socis i les activitats i accions realitzades el darrer any.

Pel que fa a la renovació de la junta, es va remarcar la necessitat de treballar per assolir un funcionament més coral i marcar bé quins són els objectius que cal abordar. Després de diferents intervencions i valoracions, Francesc Gaya, un històric de l'associació, va decidir fer un pas endavant i assumir la presidència. Alba Minguella i Eduard Ruestes es van incorporar a la junta com a vocals. La composició de la nova junta que dirigirà La Banqueta és la següent:

  • Francesc Gaya, president.
  • Antoni Bertran, sotspresident i portaveu de l'entitat.
  • Ramon Jové, tresorer.
  • Biel Cardona, secretari.
  • Norbert Herrera, vocal i responsable de comunicació.
  • Alba Minguella, vocal i coordinadora de Banqueta Xics.
  • Eduard Ruestes, vocal.

Tots els membres de la junta sortint van manifestar la voluntat de seguir lligats en el dia a dia de La Banqueta i de continuar treballant per dissenyar col·lectivament un nou model de governança més participatiu i eficient en la presa de decisions.

Finalment, es va tancar la jornada anunciant les activitats programades pel que resta d'any. D'una banda, la presentació del llibre 'Aigua a les venes', de Francesc Canosa, que es realitzarà el dissabte, 27 de novembre, a les 19.30 hores, al Complex Cultural. Per altra banda, es tancarà l'any amb un taller d'elaboració de caixes niu que tindrà lloc al Salt Desfet, l'11 de desembre. Aquesta activitat està inclosa en el programa de Banqueta xics. També s'ha recordat que en motiu del trentè aniversari s'ha dissenyat una samarreta commemorativa i un calendari pel 2022. De fet, exactament ahir, 15 de novembre, es van complir 30 anys de la fundació de l'associació.

Els socis i sòcies de l'entitat en l'assemblea general (foto: La Banqueta).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa