Notícies

  Dimarts, 16 de novembre de 2021

L 9a Mostra de l’Oli Verd de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges, a punt

Se celebrarà el diumenge, 21 de novembre, i les inscripcions de la visita i l'esmorzar es poden fer a les oficines de secció de crèdit al telèfon 973 14 07 87 o al correu credit@terrall.es

Aquest diumenge, 21 de novembre, tindrà lloc a les Borges Blanques la novena edició de la Mostra de l'Oli Verd de la Cooperativa Sant Isidre.

Les activitats començaran, a les 9 hores, amb la novena caminada popular 'Entre Oliveres'. El recorregut és de 6 kilòmetres i té una dificultat fàcil. Els participants, que han de portar calçat còmode, rebran avituallament durant la caminada. La sortida serà a les instal·lacions de la Cooperativa Sant Isidre, a l'Avinguda Jaume Segarra.

Els actes següents que s'han previst són:

  • De les 9.15 fins a les 10 hores: visites guiades en grups al molí de la Cooperativa, on es mostrarà tot el procés de l'elaboració de l'oli. També es faran activitats infantils.
  • De les 10 a les 10.30h: concurs d'allioli, cal inscriure's en comprar el tiquet.
  • De les 10.30 a les 12.00h: esmorzar popular per a tots els assistents.
  • D'11 a 12 hores: minicaminada infantil.
  • De 12 a 12.30h: sortejos de lots d'oli entre els assistents.
  • De les 12.15 a les 13 h: visites guiades al molí.

Les persones que ho desitgin podran adquirir oli verd i d'altres productes de proximitat.

Les inscripcions de la visita i l'esmorzar es poden fer a les oficines de secció de crèdit al telèfon 973 14 07 87 o al correu credit@terrall.es. No s'admetran inscripcions el mateix dia. El preu per persona és de 5 euros, i inclou un descompte, només vàlid per aquest dia, de 3 euros i no acumulable, en la compra d'una garrafa d'oli de 5 litres.

Una de les edicions passades de la Mostra de l'Oli Verd (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa