Notícies

  Dijous, 18 de novembre de 2021

L'Ajuntament de la Granadella destina 5.000 euros per a la reactivació dels comerços i serveis locals afectats per la pandèmia

La iniciativa és a través de vals de cinc euros, anomenats 'Granadeuros', que s'entregaran als veïns, majors de 18 anys i empadronats al municipi, per a gastar en comerços i serveis locals

L'Ajuntament de la Granadella ha decidit destinar 5.000 euros, procedents del pressupost municipal, per a la reactivació dels comerços i serveis locals durant la campanya de Nadal, per tal "d'intentar pal·liar les conseqüències de la pandèmia sanitària". Com l'any passat, tal com vam explicar des d'aquesta emisorra, la iniciativa consisteix en una tercera emissió de vals de cinc euros, anomenats 'Granadeuros', que s'entregarà als veïns per a ser gastats en els comerços i serveis del municipi. Aquests vals s'entregaran a les persones majors de 18 anys i que estiguin empadronades al municipi. 

Els vals són acumulables i hauran de representar, com a màxim, el 50% de l'import de la compra o servei als comerços adherits. El termini per a poder gastar els vals serà fins al 31 de desembre d'enguany. 

Aquest és el tercer cop que l'Ajuntament de la Granadella emet els vals de 5 euros de 'Granadeuros' per ajudar el comerç local. La primera edició va ser durant l'estiu del 2020, tot just sortir de l'estat d'alarma, i la segona per la campanya de Nadal de l'any 2020.

 

La moneda 'Granadeuros' té la figura d'Emili Pujol (foto: Aj. Granadella).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa