Notícies

  Dijous, 18 de novembre de 2021

Arbeca, preparada per iniciar una nova edició de la Fira de Santa Caterina i de l'oliva arbequina

Del 19 al 21 de novembre, el municipi ha preparat diverses activitats, amb l'oli com a protagonista, com la Trail Running, un Simpòsium de l'Oliva Arbequina, un espectacle familiar i de màgia, correfoc i el tradicional esmorzar i el mercat de fira

Demà divendres, 19 de novembre, Arbeca celebra la tradicional Fira de Santa Caterina i la Fira de l'oliva arbequina, que enguany arriben a la 38a i 18a edició, respectivament. Enguany, tot i la pandèmia sanitària, l'Ajuntament del municipi ha preparat diversos actes i activitats que es duran a terme respectant la normativa.

Divendres, 19 de novembre, del 2021

Els actes començaran, a les 18.30 hores, amb l'entrega de premis dels concursos de disseny de la portada i contraportada del llibre de fira. Seguidament, es farà l'acte d'inauguració de fira, una xerrada i un espectacle poètic amb música. 

?Dissabte, 20 de novembre, del 2021

Les activitats de dissabte començaran amb la cinquena Trail Running que, tal com vam informar des d'aquesta emissora, els participants podran escollir entre dues distàncies, de 14 i 23 quilòmetres. Durant el matí, també es farà el tercer Simpòsium de l'Oliva Arbequina amb un tast d'olis i cerveses, entre altres actes. A la tarda hi ha previst un espectacle d'animació familiar, cinema i correfoc pels carrers del municipi. Finalment, a la nit es farà un concert amb un grup de versions. 

?Diumenge, 21 de novembre, del 2021

Diumenge començarà el dia amb el tradicional esmorzar popular amb fesols i llonganisa i el mercat de Fira, que s'allargarà a l'Avinguda dels Portals, la Plaça Lluís Companys i el carrer del Pou. Durant el matí també es farà una activitat familiar, hi haurà portes obertes al Molí de l'Argilés i un concurs de menjar olives. Finalment, a la tarda, es farà un espectacle de màgia com a cloenda. 

Si voleu consultar tots els actes que es faran, cliqueu a l'enllaç

Diumenge al matí es farà el tradicional mercat de fira (foto: Aj. Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa