Notícies

  Dilluns, 22 de novembre de 2021

L'ASISA Borges Vall continua líder a la lliga de la Superdivisió en aconseguir guanyar la tercera jornada

Ara, l'equip borgenc se centrarà en la Lliga Europe Cup que es farà, del 10 al 12 de desembre, a Portugal

El passat divendres, 19 de novembre, en un partit de quasi quatre hores de duració, l'ASISA Borges Vall va aconseguir la victòria en la tercera jornada de Superdivisió per un 4-2 davant el Visit Pontevedra. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, el partit tenia "molta expectació", ja que l'equip rival és el segon classificat a la lliga. Amb aquest resultat, l'equip borgenc continua en el pòdium de la classificació de la Superdivisió. 

El primer jugador que va sortir a la pista va ser Marc Duran, que "no va fallar" i es va endur la victòria després de derrotar el rus, Ilia Isakov, per 3-0. El segon encontre el va disputar el suec, Viktor Brodd, i l'argentí, Martin Bentancor, on també va aconseguir la victòria l'equip borgenc per un 3-0, situant el marcador general a 2-0. Seguidament, Alberto Lillo va debutar amb l'equip a la Superdivisió contra el rival Nicolas Galvano. Lillo "va fer un bon partit", però va perdre en el cinquè set. 

Amb 2-1 al marcador general, era l'hora del duel entre Brodd i Isakov, que va acabar amb la victòria del jugador rus. El cinquè partit de la tarda va enfrontar a Marc Duran i Nicolas Galvano, on el primer va guanyar per 3-1 i va tornar a ficar el Borges al davant al marcador. L'últim i definitiu partit va ser entre Alberto Lillo i Martin Bentancor, on Lillo va aconseguir la victòria en l'últim set. 

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, l'ASISA Borges Vall aparca la Superdivisió per disputar la Lliga Europe Cup que es farà, del 10 al 12 de desembre, a la ciutat Vila Nova de Gaia de Portugal.

El pròxim encontre a la lliga de Superdivisió serà, el 17 de desembre, a les 17.30 hores, al camp del San Sebastián de los Reyes (Madrid).

Els dos equips que van disputar el tercer partit de la lliga (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa