Notícies

  Dimarts, 23 de novembre de 2021

El Grup Feminista Maria Rius se suma a la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones

A les Borges, aquest divendres es farà un taller d'autodefensa feminista i el dissabte hi haurà una marxa de torxes que començarà a la Placeta del Terrall

El Grup Feminista Maria Rius ha organitzat dues activitats a les Borges per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones que se celebrarà aquest dijous, 25 de novembre.

La primera es farà el divendres, 26 de novembre, al Casal Cívic de les Borges i consistirà en un taller d'autodefensa feminista. L'activitat, que es farà de 18.30 a 21 hores, serà amb taquilla inversa i amb la participació de, com a màxim, 20 persones. 

L'altra activitat es farà el dissabte, 27 de novembre, i serà una marxa de torxes que començarà, a les 20 hores, a la Placeta del Terrall. El requisit per a participar-hi és anar vestides de color negre. 

A banda d'aquestes activitats a les Borges, el Grup Feminista Maria Rius també convida a participar en una manifestació que es farà, el 25 de novembre, a les 19.30 hores, a la Plaça Ricard Vinyes de Lleida. 

Si voleu consultar el cartell complet, cliqueu a l'enllaç.

A banda d'això, tal com vam explicar ahir des d'aquesta emissora, les Borges també ha preparat altres actes per commemorar el 25N com l'exposició 'Un somriure pels colors del nou país' i la ponència 'L'orgull de ser positius com som'.

Un acte de les edicions passades a les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa