Notícies

  Dijous, 25 de novembre de 2021

Creu Roja de les Garrigues homenatja Carme Solé en un acte on es descobrirà un monòlit en el seu honor

Durant l'acte de dissabte, que comptarà amb la participació de representants polítics, del món associatiu i educatiu de la comarca i familiars i amics, l'Escola de Música de les Garrigues interpretarà una de les seves cançons preferides

Aquest dissabte, 27 de novembre, Creu Roja de les Garrigues homenatja la garriguenca Carme Solé, fundadora, membre del comitè i voluntària de l'Assemblea Comarcal de Creu Roja de la comarca que, tal com vam informar des d'aquesta emissora, va perdre la vida a principis d'aquest any a causa del coronavirus.

Durant l'acte, que començarà a les 11 hores, es descobrirà un monòlit en el seu honor que s'ha ubicat davant de l'entrada principal de l'oficina de Creu Roja a Les Garrigues. Seguidament, alumnes de l'Escola de Música de les Borges interpretaran la cançó 'Bella Chiao', "una de les preferides per la Carme". 

A l'acte hi participaran diverses persones de l'àmbit polític, educatiu i social de la comarca, membres del comitè de Creu Roja de les Garrigues i de Lleida, familiars i amics de la Carme, així com persones que van coincidir amb ella en l'àmbit personal i professional. D'aquesta manera, hi participaran el Director General de Serveis Socials de la Generalitat a Lleida, Josep Maria Forné, el vicepresident del Consell Comarcal de les Garrigues, Josep Bardia, l'alcaldessa de Les Borges Blanques, Núria Palau, el president de Creu Roja Les Garrigues, Jaume Florejachs i la vicepresidenta, Rosa Rubió i el vicepresident provincial de Creu Roja Lleida, Josep Maria Mingote. També hi assistiran representants de diverses entitats socials i culturals de la comarca com ara la Revista Terrall, la Colla Sardanista Brut Natura de Les Borges Blanques (que ballarà una sardana), l'Associació Laberint Blau, membres de la seva família i companys de feina a l'Institut Josep Vallverdú, entre altres. 

 

S'ha instal·lat un monòlit en el seu honor (foto: Creu Roja Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa