Notícies

  Divendres, 3 de desembre de 2021

Adjudiquen el projecte d’urbanització del carrer Via Aurèlia de les Borges

Per un import de 3.617,90 euros

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de les Borges Blanques ha adjudicat la redacció del projecte d'urbanització del carrer Via Aurèlia, en el tram que comprèn el PAU-09, i que connecta aquest carrer amb Prat de la Riba.

En concret, el contracte s'ha adjudicat a una empresa especialitzada, per un import de 3.617,90 euros, IVA inclòs, en concepte de serveis de redacció, direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut del projecte d'urbanització. L'import de la redacció del projecte anirà amb càrrec al pressupost general de l'Ajuntament per a l'any 2021 i, una vegada fet, seran les tres persones propietàries de les parcel·les annexes les que n'hauran d'abonar la part proporcional.

Aquest projecte definirà les característiques que ha de tenir la Via Aurèlia arran de les obres, i que requeriran actuacions com la construcció de noves voreres, una estructura de sanejament i el fet de portar tots els subministraments a aquest nou tram de carrer. Tot, amb l'objectiu d'adequar aquesta zona del municipi que fa uns anys era considerada rústica i que, arran de l'últim Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), es va convertir en un espai urbanitzable.

Reunions amb les persones implicades

Tècnics de l'Ajuntament de les Borges Blanques s'han reunit amb les tres persones propietàries de les parcel·les que es troben en aquest punt de la Via Aurèlia "amb l'objectiu de consensuar un projecte per aquest carrer", segons informen des del mateix Ajuntament. Així, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme del consistori borgenc, Daniel Not, l'objectiu de l'Ajuntament és el de "facilitar al màxim els tràmits perquè aquests veïns i veïnes puguin veure agilitzades les obres d'urbanització, davant la demanda que van fer al consistori", ha dit.

En aquest sentit, la urbanització d'aquest tram de carrer també requerirà la implicació dels col·lectius de regants, en la mesura que en un dels extrems del carrer hi ha una séquia visible, i s'haurà de decidir quina és la millor solució per fer les obres a la vegada que es garanteix el funcionament d'aquesta la séquia de reg.

La part urbanitzada de la Via Aurèlia de les Borges (foto: Aj. de les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa