Notícies

  Dimarts, 20 de maig de 2014

La Llar d’Infants de les Borges estrena nou pati

Els treballs han tingut un cost de 6.000 finançats per l'Ajuntament

Els prop de 70 alumnes de la Llar d'Infants municipal Joan XXIII de les Borges han estrenat aquesta setmana nou pati després que divendres passat es donessin per finalitzats els treballs de millora del recinte.

Segons la regidora d'Educació i Joventut, Maria Fusté, l'objectiu era adequar l'espai a través del projecte Del pati a l'escola, un estudi "que contenia diferents idees de les educadores, a través de les quals s'ha dissenyat de nou el pati del centre educatiu convertint-lo en un espai d'aprenentatge complert i continu".

En aquest sentit destaca la instal·lació d'un hort i de diverses plantes i arbres que els alumnes s'encarreguen de mantenir amb l'ajuda de les educadores.   

Els treballs, amb un cost de 6.000 euros finançats per l'Ajuntament, s'han pogut realitzar gràcies a la col·laboració de la brigada municipal, encarregada de dur a terme les millores, i dels pares i mares del centre, que han fet donació de materials i estris com pneumàtics i cubells que han servit per muntar aquest nou espai.

Una zona de jocs, un circuit pintat al terra, una caseta de fusta, un sorral i un tendal per evitar el sol són algunes de les millores realitzades.

Per la seva part la directora de la Llar d'Infants, Mònica Cifuentes, ha explicat que "a partir d'aquesta millora es podrà plantejar una programació a l'hora d'esbarjo que permeti que els infants juguin, aprenguin i manipulin elements de la natura, tinguin cura de l'entorn i exercitin la motricitat, en definitiva, que aprenguin jugant".

Imatge del nou pati (foto: Ajuntament)
Imatge del nou pati (foto: Ajuntament)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa