Notícies

  Dilluns, 10 de gener de 2022

L'Asisa Borges Vall venç el CER Robin Prisco l'Escala i es manté invicte a la Superdivisió

Els de les Garrigues van guanyar per 2 a 4 als gironins; el 14 de gener disputaran la fase de quarts de final l'Europe Cup

L'Asisa Borges Vall va sumar, el passat dissabte, 8 de gener, els primers punts de l'any gràcies a la victòria obtinguda al camp del CER Robin Prisco l'Escala de Girona per 2-4, en el partit corresponent a la jornada 6 de la Superdivisió i contina invicte a la competició.

Pel que fa al partit, el primer punt el va guanyar l'equip local: Mohamed Elbeialy va vèncer Marc Duran per 3-1. En el segon encontre, Viktor Brodd va igualar el marcador en derrotar per 0-3 a Norbert Tauler. Joan Masip es va imposar per 1-3 a Iker González. Amb 1-2 al marcador general, Viktor Brodd va ser superior a Mohamed Elbeialy, a qui va superar per 1-3.

Ja en el cinquè punt de la tarda, Marc Duran va perdre per 3-1 contra Iker González, i Joan Masip va ser l'encarregat de disputar el sisè enfrontament que va significar la victòria per als de les Garrigues, en guanyar Norbert Tauler per 1-3.

Amb aquesta victòria, l'equip continua líder de la lliga i aparca la Superdivisió fins al 27 de gener, quan visitarà el difícil camp de l'Arteal Santiago de Compostel·la. Abans, però, disputarà la fase de quarts de final l'Europe Cup, el 14 de gener es jugarà l'anada a Txèquia davant l'HB Ostrov, i el partit de tornada es jugarà a les Borges el divendres, 21 de gener, a les 18.00 hores.

Els palistes d'ambdós equips, a l'inici del matx (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa