Notícies

  Divendres, 14 de gener de 2022

El mercat de Cervera acollirà aquest divendres la presentació de la 59a Fira de l’Oli de les Borges

Es donarà a conèixer l’agermanament amb la Fira del Pa i del Cereal de la capital de la Segarra

El mercat de Cervera acollirà aquest divendres, 14 de gener, la presentació de la 59a edició de Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que torna a les Borges Blanques del 21 al 23 de gener, i que enguany combinarà la modalitat presencial amb el format virtual, una iniciativa que va arrencar l'any passat i que va tenir molt bona rebuda per part de les persones expositores i visitants virtuals.

La presentació, que tindrà lloc a les 12 hores, servirà per donar a conèixer algunes de les principals novetats de la fira, entre les quals destaca l'agermanament de la Fira de l'Oli de les Borges amb la Fira del Pa i del Cereal de la capital de la Segarra.

L'acte comptarà amb la participació de l'alcaldessa de les Borges, Núria Palau; del paer en cap de Cervera, Joan Santacana; del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó; del president del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, i del primer tinent d'alcalde de la Paeria de Cervera, Ramon Augé, entre altres autoritats del territori i d'ambdues comarques.

Un certamen amb les màximes garanties de seguretat sanitària

L'edició d'enguany de la Fira de l'Oli comptarà amb un circuit induït dins dels pavellons amb un únic sentit de circulació i totes les mesures de seguretat que marquen els protocols sanitaris. A més a més, i per eliminar riscs, s'han suspès i exclòs del programa d'enguany el Concert de l'Oli del dissabte a la nit, els dinars populars de divendres i dissabte al migdia i els Tres Tombs de Sant Antoni al migdia de diumenge. D'igual manera, els expositors i l'Oli Bar oferiran tastos individualitzats per evitar cap mena de risc i s'ha ampliat l'Espai Gastronòmic del Pavelló de l'Oli per poder garantir les distàncies de seguretat entre les diferents persones assegudes al recinte que acollirà els actes més destacats del certamen. Tot, amb l'objectiu d'eliminar qualsevol mena de perill.

Una vuitantena d'expositors d'oli i productes de proximitat

La Fira de l'Oli no s'ha volgut estar de tornar a ser un dels millors aparadors per presentar les novetats del sector oleícola i donar visibilitat als productes agroalimentaris del territori i ja compta amb un 100% d'ocupació. En total, ha reunit 30 expositors vinculats al sector de l'oli de qualitat verge extra, i 49 expositors vinculats a la resta de la indústria agroalimentària de proximitat, que ocuparan entre tots una superfície de més de 5.000 metres quadrats.

El certamen recupera així la modalitat presencial, i, per donar encara un millor servei i permetre augmentar el volum de negoci dels expositors presencials, es completarà amb l'espai virtual que tornarà a comptar amb botiga en línia, el Marketplace, des de la qual visitants virtuals d'arreu del món podran accedir als comerços electrònics de les diferents persones expositores, ja que la pàgina disposarà de versions en català, castellà, anglès i francès. Igualment, es tornaran a preparar materials, com és el cas dels vídeos promocionals, amb nous dissenys i continguts per donar a conèixer els productes de la nostra terra.

El cartell de l'edició d'enguany de la Fira de l'Oli.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa