Notícies

  Dilluns, 17 de gener de 2022

L'Asisa Borges Vall perd 3-2 en l'anada dels quarts de final de l'Europe Cup

Amb aquest resultat, el Borges ha de guanyar el partit de tornada, que es disputarà el 21 de gener a les Borges, si vol seguir a la competició

Derrota ajustada de l'ASISA Borges Vall a l'anada dels quarts de final de l'Europe Cup per 3-2 al camp de l'HB Ostrov en el partit disputat a Txèquia. Gràcies als dos punts de Viktor Brodd, però, l'equip manté les opcions per passar a les semifinals.

En el primer partit Marc Duran ha perdut davant el jugador local Tomas Tegler per 0-3. El suec Viktor Brodd ha estat l'encarregat de sumar el primer punt pels interessos del Borges, en vèncer Michel Obeslo per 0-3. Amb empat a un al marcador, Joan Masip ha perdut el seu partit davant Dimitrij Prokopcov per 3-0. El quart partit entre els jugadors base de cada equip ha caigut del costat de Viktor Brodd davant Tomas Tegler per 1-3. Amb empat a 2 al marcador general, Alberto Lillo ha sortit a la pista al lloc de Marc Duran, ja que aquest ha tingut molèsties a l'adductor, i ha cedit davant Michel Obeslo per 3-0.

Amb aquest resultat, el Borges ha de guanyar el partit de tornada si vol seguir a la competició. En el cas que la victòria fos per 3-2 a les Borges, es disputaria el 'Golden Match', que és un partit de desempat a tres sets i on cada jugador disputaria un set. El partit de tornada es jugarà el divendres, 21 de gener, a les 18.30 hores, al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques.

Un dels partits dels suec de l'Asisa Borges Vall (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa