Notícies

  Dijous, 22 de maig de 2014

La "FootPatrol Tanins Edició Summer" se celebrarà el proper 7 de juny

Es tracta d'una caminada no competitiva per la comarca on l'objectiu és gaudir dels elements que es van trobant al llarg de la ruta

El proper 7 de juny tindrà lloc la "FootPatrol Tanins Edició Summer", una caminada per les Garrigues que acostuma a celebrar-se un parell de vegades l'any i que organitza l'empresa Boira Bike.

Les FootPatrols són rutes organitzades no competitives, on el temps no importa ni es computa. Es tracta de caminar en grup i gaudir dels elements que es van trobant al llarg de la ruta.

Aquestes rutes van encaminades a tot tipus de persones i tot tipus de nivells físics, ja que a part de no portar un ritme ràpid, es fan parades amb freqüència amb avituallaments sòlids i líquids amanits amb productes de proximitat.

Una vintena de persones van gaudir de la tercera edició de la FootPatrol, la "FootPatrol Oleum Edició Winter", que va tenir lloc el passat desembre de 2013 i que va consistir en una ruta circular amb poc més de 16 km i que va transcórrer des de la vora de La Floresta caminant per la Serra de Barrils, Vall de Vinaixa, passant pel costat de la punta del Puig, Serra Mitjana i Les Teixeries, amb un desnivell positiu de 483m i un de negatiu de 481m.

Aquest és el vídeo de la passada edició:

Les inscripcions per a la caminada del proper 7 de juny ja estan obertes, i també es poden consultar els horaris i reglaments i el recorregut.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa