Notícies

  Divendres, 23 de maig de 2014

Avui té lloc l'última sessió del projecte "Jocs tradicionals" a les Borges

On els avis del Casal de la Gent Gran ensenyen jocs d'abans als més petits

Grans i petits han après a jugar junts durant aquest curs a través del projecte "Jocs tradicionals", que té com a objectiu "compartir experiències entre els avis i els nens i nenes", ha explicat la regidora de Benestar Social i Família, Pilar Chimenos.

La proposta s'ha concretat a través de diversos tallers que han comptat amb la col·laboració dels diferents avis i àvies del Casal de la Gent Gran de les Borges, que han treballat amb els 27 alumnes del Centre Obert de les Borges, un servei que acull nens i nenes amb deficiències socioeducatives i que es troben en situacions de risc. 

Aquesta tarda tindrà lloc l'última de les tres sessions previstes, durant la qual s'elaborarà conjuntament un dels jocs tradicionals prèviament escollit entre tots els participants, en aquest cas el joc dels "patacons", per al què són necessàries les cartes.

Al llarg dels dies en què s'ha desenvolupat el projecte s'han treballat, entre d'altres, jocs com les xapes, els ossets i els sants.

Per la seva part, els nens i nenes també s'han desplaçat al Casal d'Avis amb els seus jocs i han ensenyat el seu funcionament als padrins.

El projecte està impulsat per la Fundació Obra Social de la Caixa i compta amb el suport del Casal de la Gent Gran i el Centre Obert de la Regidoria de Benestar Social i Família.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa