Notícies

  Dilluns, 26 de maig de 2014

Esport i enologia a la 1a mitja marató nocturna Clos Pons

La prova, que es disputarà el dissabte, 31 de maig, comptarà amb més de 300 participants

Clos Pons organitza aquest proper dissabte, 31 de maig, una cursa trail nocturna amb dos recorreguts diferents: de 21 i de 8 quilòmetres, amb sortida i arribada al celler de la firma,a l'Albagés. Aquesta cursa és la prova final de les Trail Running Series de Lleida, i finalitzarà amb el lliurament de premis als guanyadors del campionat.

En aquesta cursa s'hi uneix l'enoturisme i l'esport al voltant d'una prova esportiva que recorrerà el paisatge nocturn de les Garrigues entre vinyes i boscos. Els participants aniran equipats amb frontals que els permetran seguir el recorregut i que donaran molta vistositat a la prova.

La jornada s'iniciarà amb una mostra gastronòmica de productes de proximitat maridats amb els vins del celler. Abans i durant la celebració de les proves es podran fer visites guiades al celler i tastos dels vins. Finalment, una barbacoa entre vinyes a mitja nit servirà per concloure la festa reposant les forces dels atletes i acompanyants.

Aquest és una acte més del calendari d'activitats del Club de Vins Clos Pons, que el passat dissabte va oferir un tast de vins directament de les bótes guiat per l'enòleg del celler.

El celler de l'Albagés serà el punt d'inici i arribada de la cursa (foto: Clos Pons).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa