Notícies

  Dilluns, 26 de maig de 2014

Autoritats de les Borges inauguren un espai de promoció del territori a Toluges

La trobada va tenir lloc en el marc de les Festes de Pau i Treva que la ciutat de la Catalunya Nord celebra cada any

Una delegació de les Borges Blanques, formada per l'alcalde Enric Mir, el regidor d'Urbanisme i Esports, Francesc Mir, i el president del Consell Comarcal, Juli Muro, va visitar el passat dissabte la població de Toluges, amb la que les Borges està agermanada des de fa 34 anys.

Durant la trobada amb les autoritats locals de Toluges, els representants de les Borges van inaugurar un espai de promoció del territori de les Borges i de les Garrigues ubicat a la nova mediateca de Toluges, una zona on s'exposaran de manera permanent productes gastronòmics del territori, com oli, vi i pa de ronyó, i propostes turístiques, i on es facilita informació sobre el patrimoni i la cultura de les Borges.

La trobada va tenir lloc en el marc de les Festes de Pau i Treva que la ciutat de la Catalunya Nord celebra cada any i que compta amb actes de promoció de la cultura catalana. Es tracta d'unes festes que se celebren en commemoració de l'assemblea de Pau i Treva de Déu que va tenir lloc a Toluges el segle XI, i que és considerada l'origen de les Corts catalanes.

En aquesta ocasió, els borgencs van ser rebuts per les autoritats locals de Toluges, amb l'alcalde Lluís Caselles, i el primer tinent d'alcalde, Jean Roque, al capdavant, a més del diputat per la circumscripció i de la presidenta del Consell Regional.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa