Notícies

  Dimecres, 4 de maig de 2022

Dol al tennis de taula per la mort de Josep Francesch, jugador i entrenador del CTT Borges

Francesch, de 34 anys i que duia més de dues dècades vinculat al club garriguenc, era un apassionat d'aquest esport

El tennis de taula català està de dol per la mort del vimbodinenc Josep Francesch i Ribalta, entrenador i jugador del Club Tennis Taula Borges, al qual estava vinculat des de feia més de dues dècades. Francesch, de 34 anys i conegut com 'Pepenko', jugava amb el Borges Masia Tero i era un dels dos entrenadors del club.

El passat 25 d'abril va patir un accident de trànsit i va ser ingressat a l'hospital, i el matí d'ahir dimarts es va conèixer la seva mort. Tal com mostren les nombroses mostres de condol per la seva pèrdua, Pepenko era una persona molt estimada en l'àmbit del tennis de taula català i duia el nom del Club Tennis Taula Borges sempre amb ell.

Aquest esport era la seva passió i tenia una gran col·lecció de samarretes i pilotes relacionats amb el tennis de taula, el TT Museum, a casa seva. Francesch ha mort deprés que l'Asisa Borges Vall, el primer equip del club de la capital de les Garrigues hagi signat un doblet aquesta temporada, guanyant la lliga i la Copa del Rei. De fet, en el darrer partit de lliga on es van proclamar campions, diferents integrants del club li van transmetre ànims amb una pancarta.

'Pepenko' amb la seva col·lecció de samarretes (foto: TT Museum).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa