Notícies

  Dimarts, 10 de maig de 2022

Torna el festival Els Rentadors, de Juneda, amb les actuacions de Blaumut, Anna Andreu, Maria Hein i Habla de mí en presente

Els concerts tindran lloc els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol i les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web del festival

El pròxim mes de juliol, Juneda ha preparat la quarta edició del festival de música 'Els Rentadors' que es durà a terme els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol amb les actuacions de Blaumut, Anna Andreu, Maria Hein i Habla de mí en presente.

Segons els organitzadors, aquesta edició serà la que més s'assemblarà a la primera, ja que els dos anys anteriors el festival va estar adaptat a les circumstàncies de la pandèmia de la covid-19. Així, enguany es tornaran a fer quatre concerts i es podrà arribar a un aforament del 100%.

El festival començarà, el 8 de juliol, amb Blaumut. El quintet de Barcelona presentarà el seu cinquè disc 'Olímpica i Primavera', on el grup es reafirma en la seva aposta de portar la música clàssica al món del pop, i que ja és considerat com un dels seus millors treballs. El segon concert serà, el 15 de juliol, amb Anna Andreu que, acompanyada de Marina Arrufat, presentarà el seu nou disc, 'La mida'. Es tracta de vuit cançons que s'han convertit "en les successores perfectes del peculiar estil que caracteritza l'Anna Andreu i que porten directament al so del disc anterior, 'Els Mals Costums'".

El divendres, 22 de juliol, tindrà lloc el tercer concert amb Maria Hein. La jove cantautora, que és" una de les revelacions més dolces de l'escena mallorquina", presentarà 'Continent i contingut', un primer disc "ple de cançons personals i naturals, i que l'ha portat a guanyar el Premi Enderrock com a millor disc revelació d'aquest any".

Finalment, el dia 29 de juliol, el festival arribarà a la seva fi amb Habla de mí en presente, una banda de tecnorumba que va nàixer a Berlín fa una dècada i que ara presenta el seu segon disc 'Vivir más', on es "fusionen les influències vitals i musicals de dos catalans, un mallorquí, un alemany i un francès".

Durant totes les actuacions, que començaran a les 22 hores, tindran servei de barra a càrrec de la Fàbrica de Cervesa Artesana Ctretze i foodtrucks.

Les entrades a tots els concerts ja estan a la venda a través d'aquest enllaç.

Un dels concerts de l'edició de l'any passat

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa