Notícies

  Dilluns, 20 de juny de 2022

A punt la nova temporada de piscines a les Borges

Les persones usuàries de les piscines, que estaran obertes fins al 2 de setembre, podran escollir entre la compra d'entrades individuals, abonaments i paquets de 10 entrades

El passat dissabte, les Borges va donar el tret de sortida a la temporada de les piscines municipals, que reobren fins al pròxim 2 de setembre. Durant aquestes setmanes, han tingut lloc els treballs de neteja i manteniment de l'espai, s'han omplert les piscines i s'han ultimat els detalls per poder donar inici a la temporada d'estiu.

L'espai de les piscines romandrà obert de dilluns a diumenge, en horari de 10 a 20 hores, i la venda d'entrades es durà a terme en línia, a través d'aquesta pàgina web. Les persones usuàries tindran la possibilitat de comprar entrades individuals, abonaments individuals i paquets de 10 entrades i, en fer la reserva, es generarà un codi QR que caldrà mostrar a l'entrada de les piscines.

Preus de la temporada 2022

Els abonaments de temporada seran gratuïts fins als 4 anys. Per a infants i joves (dels 5 als 17 anys) tindran un cost de 20 euros, per als adults (a partir de 18 anys) seran de 35 euros, pels jubilats de 21 euros i per a les persones amb carnet jove de 25 euros.

Les famílies nombroses i les monoparentals tindran un 50% de descompte, i les persones en situació d'atur també tindran un 30% de descompte en els abonaments de temporada. Les persones que tinguin una discapacitat entre el 33% i el 49% només hauran de pagar la meitat del preu de l'entrada, i les que tinguin un grau de minusvalidesa superior al 50% tindran l'abonament totalment gratuït.

Les persones usuàries de les piscines podran escollir entre la compra d'entrades individuals, que oscil·len entre els 2,5 i els 4 euros, i també abonaments per a 10 sessions, per un preu entre els 15 i els 25 euros. Durant tota la temporada de piscines, a més a més, està previst dur a terme cursets de natació per a infants i per a adults a càrrec del Consell Esportiu i d'Impacte Gym, així com aquagym i aquazumba nocturn a càrrec de l'Associació de Dones i d'Impacte Gym.

El consistori borgenc també té previst, en les pròximes setmanes, habilitar diversos tendals a la zona de pícnic per oferir més ombra als veïns i veïnes que hi vulguin passar una estona i per mantenir aquest espai més net de pinassa.

Torna el forfet per a les piscines d'estiu als municipis garriguencs

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, el Consell Comarcal de les Garrigues ha tornat a posar en marxa per aquest estiu el forfet per a les piscines, una iniciativa a partir de la qual els i les banyistes podran accedir a qualsevol altra piscina dels municipis de la comarca de les Garrigues que estiguin adherits al conveni. El forfet comarcal serà vàlid de l'1 de juliol al 31 d'agost, coincidint amb la temporada d'obertura de totes les piscines que formen part de l'acord.

Els 18 pobles garriguencs que enguany s'han sumat al forfet són les Borges, l'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, Castelldans, Cervià de les Garrigues, l'Espluga Calba, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, els Omellons, la Pobla de Cérvoles, el Soleràs, Tarrés i els Torms.

 

Primer dia de la nova temporada a les piscines de les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa