Notícies

  Dilluns, 20 de juny de 2022

Comença una nova edició de la 'Bibliocursa' que recorrerà vuit pobles de la comarca

Enguany, es farà una Bibliocursa comarcal amb la participació de les biblioteques de les Borges, l'Albagés, Arbeca, Cervià, Castelldans, Vinaixa i la Granadella

Avui dilluns, 20 de juny, ha començat una nova edició de la Bibliocursa on participen set pobles de la comarca. Segons expliquen des de la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges, "a la capital garriguenca ja fa 20 anys que duen a terme aquesta activitat i els bons resultats han fet que altres poblacions de la comarca també hi participin".

Enguany, es farà una Bibliocursa comarcal amb la participació de les biblioteques de l'Albagés, Arbeca, Cervià, Castelldans, Vinaixa i la Granadella. Aquesta darrera població ha convidat als alumnes de Bellaguarda i Bovera a sumar-s'hi.

La Bibliocursa convida als alumnes a llegir revistes, còmics i llibres durant l'estiu. Per a superar-la, han d'aconseguir vuit adhesius per al seu carnet de participant. Cada nivell té un color que està relacionat amb el color de l'etiqueta que porten els llibres, adients a la seva edat. A mesura que llegeixen, van superant nivells i a cada nivell aconsegueixen petits obsequis, fins a arribar al quart nivell o al superior.

Durant l'entrega de premis de l'edició passada (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa