Notícies

  Dimarts, 21 de juny de 2022

Juneda preparada per acollir tres dies de punk i rock amb el festival Antifa Rock

Després de dos anys d'aturada, del 23 al 25 de juny, passaran per Juneda diversos grups com Soziedad Alkoholika, Non Servium, Segismundo Toxicómano, Kop, El Drogas, Animales Muertos i Kaos Urbano, entre altres

Del 23 al 25 de juny, Juneda celebra una nova edició del festival de punk-rock amb més renom, l'Antifa Rock, el que abans era l'històric  Kalikenyo Rock. Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, l'any passat, l'Associació Kalikenyo Rock, organitzadora del festival, va anunciar a través d'un comunicat a les xarxes socials que el popular concert canviava de nom. L'última edició del festival es va fer el 2019, ja que, l'any passat, la pandèmia sanitària va fer impossible celebrar-ho, amb l'afegit de les desacords entre l'organització. 

Enguany, el festival s'ha reduït a tres dies i la primera nit, el 23 de juny, coincidirà amb la revetlla de Sant Joan. Entre els grups que hi actuaran hi ha Non Servium, Segismundo Toxicómano, Kop, El Drogas, Animales Muertos i Kaos Urbano, entre altres, que podeu consultar en aquest enllaç. Com al Kalikenyo Rock, el festival es farà en un terreny als afores de Juneda i també hi haurà zones d'acampada. 

Podeu consultar tota la informació de l'Antifa Rock en aquest enllaç

Una de les edicions anteriors de l'històric Kalikenyo Rock (foto: Kalikenyo Rock).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa