Notícies

  Dimecres, 22 de juny de 2022

Les Garrigues, preparada per celebrar la revetlla de Sant Joan

Diversos pobles de la comarca, com Arbeca, les Borges, Fulleda, Bovera, Juneda i la Pobla de Cérvoles, han preparat activitats com ballada de sardanes, l'arribada de la flama del Canigó, música i sopars populars

Aquest dijous, 23 de juny, torna la tradicional celebració de la revetlla de Sant Joan i, com cada any, diversos pobles de la comarca han preparat activitats per celebrar una nit amb sopars, música i fogueres. 

Borges

Pel que fa a la capital de les Garrigues, a partir de les 19 hores, es faran jocs per als més petits, a les 20 hores, hi haurà l'arribada de la flama del Canigó, la lectura del manifest i ball de nit amb l'orquestra Slalom. 

Arbeca

Arbeca és un altre dels pobles de la comarca que ha preparat la celebració de la nit de Sant Joan. A partir de les 20 hores, es farà una ballada de sardanes, arribada de la flama del Canigó, sopar popular, música i un petit castell de focs. 

La Pobla de Cérvoles

Com ha fet tradicionalment, la Pobla de Cérvoles ha preparat un sopar a la Plaça de les Pobles amb l'encesa de la tradicional foguera i música.

Juncosa, Bovera, el Vilosell i els Torms

Un altre dels pobles de la comarca que es prepara per celebrar la revetlla de Sant Joan és Juncosa, que farà un sopar popular amb música, igual que el Vilosell. Pel que fa als Torms, l'Ajuntament ha preparat un sopar popular. També és el cas de Bovera, que s'ha organitzat un sopar i discomòbil. 

Castelldans

Castelldans començara els actes, a les 20 hores, amb l'encesa de la foguera de Sant Joan a la zona Horts Urbans. Seguidament, hi haurà venda de coques a càrrec de l'Associació de joves Lo Portal. Després es farà un monòleg a càrrec de Mai Boncompte a la plaça de Catalunya i, finalment, hi haurà espectacle de focs artificials i discjòquei. 

Albi

Pel que fa a l'Albi, primer es farà la recepció de la flama que arribarà amb el Club Ciclista del municipi. Seguidament, es farà l'encesa de la foguera i la lectura del missatge de la flama. Per acabar, hi haurà un sopar popular i ball amb el duet Aquarel·la. 

Juneda

Pel que fa a Juneda, la revetlla començarà amb un sopar i després es farà un concert amb el grup de versions Fugados de Alcatraz.

Fulleda

Fulleda farà la celebració de la revetlla el dissabte, 25 de juny, amb l'actuació del grup d'havaneres Barcarola, coca de Sant Joan i rom cremat.

Aquests, juntament amb la majoria de pobles de la comarca, estan preparats per rebre la revetlla de Sant Joan. Podeu consultar tots els actes en aquest enllaç

 

 

Una ballada de sardanes a la Plaça del Toll d'Arbeca (foto: Aj. Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa