Notícies

  Dijous, 23 de juny de 2022

El subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, visita la Comunitat de Regants de l'Albi

Crespín va conèixer el projecte de reparació d'una canonada de reg, que té com a organisme titular el Mitma, que presenta desperfectes

Ahir dimecres, 22 de juny, el subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, es va desplaçar a l'Albi per visitar la Comunitat de Regants que aglutina una cinquantena de regants i una superfície d'unes 450 hectàrees d'aquesta localitat i de Cervià, el Vilosell i Vinaixa.

Crespín, acompanyat pel president de la Comunitat de Regants de l'Albi, Jaume Ciurana, va visitar l'embassament d'aigua que disposa aquesta comunitat de regants i també va conèixer el projecte de reparació d'una canonada de reg que presenta desperfectes, situada en un dels laterals del pas superior sobre l'AP-2 en el punt quilomètric 173,700.

La reparació d'aquesta canonada requereix l'autorització de l'organisme titular que, des del passat u de setembre, és el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) després de la finalització dels contractes de concessió. Recentment, el subdelegat ja va comunicar a la Comunitat de Regants de l'Albi que el Mitma, a través de la Unitat de Carreteres de l'Estat a Lleida, havia resolt la sol·licitud formulada per la comunitat de regants després de les comprovacions fetes per part dels serveis tècnics de la unitat. D'aquesta manera, l'autorització del Mitma ha permès als regants dur a terme les obres de reparació que estan pràcticament enllestides.

En la visita a l'Albi, José Crespín també va visitar el molí d'oli Albium que comercialitza una àmplia gamma de productes de categoria superior d'oli d'oliva verge extra.

Crespín, acompanyat pel president de la Comunitat de Regants de l’Albi, Jaume Ciurana (foto: Subdelegació del Govern espanyol a Lleida).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa