Notícies

  Dimecres, 27 de juliol de 2022

El 12 d'agost, primera Caminada dels Desitjos sota la pluja d'estels fins a les Roques Guàrdies a les Borges

La caminada, que cal fer inscripció prèvia, es farà coincidint amb la pluja d'estels de les llàgrimes de Sant Llorenç

L'Ajuntament de les Borges ultima els preparatius de la primera Caminada dels Desitjos, una ruta nocturna en plena natura i sota la llum de la lluna, que es durà a terme el divendres, 12 d'agost, i coincidirà amb la pluja d'estels de les llàgrimes de Sant Llorenç.

En concret, està prevista una ruta pel terme de les Borges que té al voltant de nou quilòmetres. Les persones participants sortiran des de la placeta del Terrall, a les 21 hores, i es durà a terme un recorregut circular a la llum de la lluna, en què es podrà observar la pluja d'estels. Aproximadament a mig camí, està previst fer una parada a les Roques Guàrdies, on es lliurarà a totes les persones participants un entrepà i una beguda.

A més a més, el consistori borgenc obsequiarà totes les persones que s'inscriguin a la iniciativa amb la samarreta de la primera Caminada dels Desitjos de les Borges.

Preu i inscripcions

L'activitat té un preu de 6 euros per persona, que inclouen un entrepà i una beguda per a cada participant. Les inscripcions es poden fer fins al pròxim dijous, 4 d'agost, a través de la pàgina web de compres del consistori borgenc, o, presencialment, a les oficines de l'Ajuntament.

La primera edició de la Caminada dels Desitjos és una iniciativa de l'Ajuntament de les Borges Blanques, amb la col·laboració del Centre Excursionista Borges-Garrigues.

L’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, i la regidora d’Esports, Maricel Viladoms, amb el cartell de la iniciativa (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa