Notícies

  Dijous, 4 d'agost de 2022

Últim dia per apuntar-se a la primera Caminada dels Desitjos sota la pluja d'estels de les Borges

La caminada, que preveu uns 200 caminadors, es farà el 12 d'agost al vespre coincidint amb les llàgrimes de Sant Llorenç

L'Ajuntament de les Borges ja ho té tot a punt per a la primera Caminada dels Desitjos, una ruta nocturna en plena natura i sota la llum de la lluna que preveu comptar amb unes 200 persones participants, i que el consistori borgenc ha organitzat per al pròxim 12 d'agost, i que ha estat "tot un èxit de convocatòria", tal com vam informar des d'aquesta emissora.

Avui dijous, 4 d'agost, és el darrer dia per apuntar-se. La regidora d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de les Boges, Maricel Viladoms, ha fet una crida als veïns i veïnes de la capital garriguenca, i a totes les persones del territori que es vulguin sumar a aquesta activitat que es duu a terme per primera vegada i que coincidirà amb la pluja d'estels de les llàgrimes de Sant Llorenç.

Una ruta de 9 quilòmetres amb sopar inclòs i una samarreta de regal

Està prevista una ruta pel terme de les Borges que té al voltant de nou quilòmetres. Les persones participants sortiran des de la placeta del Terrall, a les 21 hores, i es durà a terme un recorregut circular a la llum de la lluna, en què es podrà observar la pluja d'estels. Aproximadament a mig camí, està previst fer una parada a les Roques Guàrdies, on es lliurarà a totes les persones participants un entrepà i una beguda. A més a més, el consistori borgenc obsequiarà totes les persones que s'inscriguin a la iniciativa amb la samarreta de la 1a Caminada dels Desitjos de les Borges Blanques.

Preu i inscripcions

L'activitat té un preu de sis euros per persona, que inclouen un entrepà i una beguda per a cada participant. Les inscripcions es poden fer fins avui a través de la pàgina web de compres del consistori borgenc o bé presencialment a les oficines de l'Ajuntament. La primera edició de la Caminada dels Desitjos és una iniciativa de l'Ajuntament de les Borges Blanques, amb la col·laboració del Centre Excursionista Borges-Garrigues.

L'alcaldessa de les Borges, Núria Palau, i la regidora d’Esports, Maricel Viladoms, amb el cartell de la iniciativa (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa