Notícies

  Dijous, 4 d'agost de 2022

Es tornen a encendre els Vilars d'Arbeca amb la Nit de Foc, aquest dissabte

La trobada, que obrirà portes a les 19.30 hores, comptarà amb un espectacle infantil, l'actuació dels grallers la Revolta, sopar, espectacle i castell de focs i una actuació musical

Aquest dissabte, 6 d'agost, la fortalesa ibèrica dels Vilars d'Arbeca acollirà una nova edició de la Nit de Foc, Memorial Carme Giné i Bernat. La trobada inclourà diverses activitats, i l'obertura del recinte serà a partir de les 19.30 hores.

A les 20 hores, es durà a terme l'espectacle infantil de contes i rondalles de l'Home del Sac, i una hora més tard, actuaran els Grallers la Revolta. A les 22 hores està previst el sopar acompanyat d'una actuació musical i l'espectacle de foc amb els Diables Calents i Cornuts d'Arbeca. Per acabar, a les 23.30 hores, es farà un castell de foc i concert amb el grup Popurri Band. 

L'Associació d'Amics dels Vilars, organitzadors d'aquesta activitat, recomanen que els assistents duguin alguna peça de roba per si bufa la marinada i, com sempre, cal portar una cadira, butaca, coixí, manta, catifa o algun element que us permeti seure o estirar-vos a terra i gaudir de les activitats previstes.

Durant la nit, hi haurà mercat d'artesans i productes de proximitat i servei de bar, amb begudes i entrepans. El cost de l'entrada és de dos euros. 

La nit es tancarà amb un castell de focs (foto: Vilars Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa