Notícies

  Dimecres, 23 de novembre de 2022

Les Borges TV celebra 10 anys!

Les Borges TV ha preparat un programa especial de celebració coincidint amb el Dia Mundial de la Televisió

Enguany, Les Borges TV, la televisió municipal de les Borges, celebra el seu desè aniversari i ha preparat un programa especial, que ha emès aquesta setmana, en el marc del Dia Mundial de la Televisió, per commemorar els deu anys de tasca informativa a la capital garriguenca i a la comarca.

A l'especial hi participen bona part de les persones que han format part de la televisió digital des dels seus inicis, que fan balanç d'aquests deu anys d'emissions. Les primeres emissions de la televisió borgenca es van realitzar el desembre del 2012 i des de llavors, s'han dut a terme diversos programes, especials, informatius i actes retransmesos en directe a través d'aquesta plataforma digital.

Les Borges TV se suma als actes del Dia Mundial de la Televisió

El programa especial s'ha fet coincidir amb el Dia Mundial de la Televisió que s'ha celebrat aquest dilluns, 21 de novembre.

Així mateix, els i les professionals a càrrec de la televisió també han participat en dos tallers de televisió adreçats a escolars de la ciutat de Lleida que ha organitzat el Col·legi de Periodistes de Catalunya al territori de Lleida a l'Auditori Enric Granados per celebrar aquest dia mundial, declarat per les Nacions Unides l'any 1996.

 

Participants al programa especial que ha preparat Les Borges TV.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa