Notícies

  Dijous, 24 de novembre de 2022

El Consell Comarcal de les Garrigues ha organitzat un seguit d'actes per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

Demà divendres, a les 12.00 hores, es llegirà el manifest institucional davant la seu de l'ens comarcal a les Borges Blanques

El Consell Comarcal de les Garrigues organitza un seguit d'actes per commemorar el 25N-Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Demà divendres, a les 12.00 hores, es llegirà el manifest institucional davant la seu de l'ens comarcal a les Borges Blanques.

A més, es donarà a conèixer la campanya de sensibilització que l'Àrea d'Igualtat del Consell Comarcal ha elaborat per aquest 25N titulada 'A les Garrigues cap agressió sense resposta', que té com a objectiu confeccionar material de sensibilització i informació que la ciutadania trobarà en els punts liles ubicats en l'oci nocturn. El projecte ha estat finançat per la Diputació de Lleida i el Departament d'Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya.

En paral·lel, tècniques del Consell Comarcal i de l'Oficina Jove de les Garrigues visiten aquests dies els centres d'educació secundària de la comarca per fer una dinàmica de sensibilització a l'hora del pati. 

La visita de sensibilització a l'Institut Josep Vallverdú de les Borges (foto: CCG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa