Notícies

  Dilluns, 28 de novembre de 2022

La Federació Catalana de Tenis de Taula reconeix l'Asisa Borges Vall i té un record per Josep Francesch 'Pepenko' en el 35è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

La tradicional cita anual del públic català amb el tenis de taula d'alt nivell va reconèixer el primer equip del CTT Borges per l'històric doblet de lliga i Copa del Rei

Aquest dissabte, 26 de novembre, s'ha disputat el 35è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, al poliesportiu La Salle Bonanova, del que s'ha proclamat campió l'austríac Robert Gardos. El torneig també va reconèixer, entre altres, l'Asisa Borges Vall, pel seu doblet de lliga i Copa del Rei de la temporada passada, i el jugador i entrenador del Club Tennis Taula Borges Josep Francesch 'Pepenko', mort l'any passat.

Pel que fa a la participació catalana masculina, el vigent campió de Catalunya absolut, l'igualadí Joan Masip, va oposar molta resistència a Ruwen Filus. Els dos primers sets van ser molt igualats i el jugador de l'Asisa Borges Vall va estar molt a prop d'endur-se'ls, però van acabar caient tots dos per la mínima diferència de dos punts de la banda del jugador alemany que, ja en el tercer, va resoldre amb una mica més de marge. L'altre participant català va ser Norbert Tauler, actual subcampió de Catalunya absolut. El debut al Ciutat de Barcelona va donar al jove jugador palafrugellenc del CER Robin Prisco l'Escala l'oportunitat de viure una experiència nova per a ell mesurant les seves forces davant l'actual número 15 del món, Quadri Aruna, a qui va guanyar alguns punts ben treballats en cada un dels tres sets. 

La tradicional cita anual del públic català amb el tennis de taula d'alt nivell va tornar a ser una vegada més una festa. La graderia del pavelló de La Salle va presentar una molt bona entrada i els espectadors van generar un any més el caliu ambiental que els jugadors i les jugadores sempre agraeixen i remarquen com un dels factors singulars i distintius del torneig barceloní. 

La vetllada va tenir també un caire solidari, social i participatiu, ja que es van recollir donatius a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu, es va fer lectura del Manifest del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, i es van sortejar entre el públic vuit samarretes donades pels jugadors i les jugadores participants i entrades per a Port Aventura. També va haver-hi temps per als reconeixements a Josep Madurell, Svetlana Skobkina i a l'Asisa Borges Vall, així com un sentit recordatori en memòria de Josep Francesch Ribalta 'Pepenko', del qual es penjarà una samarreta amb el seu nom al TT Museum. 

El 35è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona l'organitza la Federació Catalana de Tennis de Taula, amb el patrocini de l'Ajuntament de Barcelona i el suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. 

El president del CTT Borges, Enric Vall, i el palista Joan Masip, durant la jornada (foto: FCTT).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa