Notícies

  Dilluns, 28 de novembre de 2022

Obertes les inscripcions a la Cursa de l'Oli 2023 de les Borges Blanques

Organitzada pel Club Atlètic Borges, es disputarà el diumenge, 22 de gener, coincidint amb la Fira de l'Oli

El Club Atlètic de les Borges va obrir el passat dijous, 24 de novembre, les inscripcions per a participar a la Cursa de l'Oli 2023, que enguany està d'aniversari i compleix 20 anys. La prova es disputarà el diumenge, 22 de gener, coincidint amb una nova edició de la Fira de l'Oli i les Garrigues de les Borges. Els participants podran escollir córrer 5 o 10 quilòmetres.

El preu de les inscripcions és de 12 euros, amb xip propi (si s'ha de llogar el xip, val dos euros), i la inscripció inclou el dorsal, productes locals, esmorzar calent i beguda i productes dels patrocinadors. La inscripció a la cursa és oberta a tothom, però només està permesa la participació de menors de 14 anys a la cursa de 5 quilòmetres i amb l'autorització dels pares. Les inscripcions es tancaran en arribar als 600 participants.

Com ja és tradicional, els guanyadors de la categoria masculina i femenina s'enduran el seu pes en oli. A més, també hi haurà trofeu als tres primers de la general, de cada categoria, locals i equips.

La sortida serà, a les 10 hores, des del Passeig del Terrall, i l'arribada serà al mateix lloc. La cursa, que tindrà servei de dutxes i vestidors al Poliesportiu Municipal, tancarà a les 11.30 hores.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu a l'enllaç.

Imatge d'arxiu de la sortida d'una de les edicions anteriors de la cursa.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa