Notícies

  Dilluns, 28 de novembre de 2022

Castelldans se suma als pobles de la comarca que han commemorat el 25-N

Durant l'acte, organitzat per l'Associació de dones l'Esplendor, es va mostrar una placa de reconeixement pels seus 25 anys de trajectòria, entregada pel departament d'Igualtat i Feminismes

El passat divendres, 25 de novembre, Castelldans es va sumar als pobles de la comarca que van commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. Per fer-ho, l'Associació de dones l'Esplendor del municipi va organitzar un berenar a la sala de la Llar, amb la col·laboració de l'Ajuntament. 

Durant la trobada, es va llegir el manifest institucional i les sòcies van repartir xocolata desfeta i coca entre els assistents. També estava prevista una sessió teatral amb l'obra 'L'Auca del senyor Esteve', però es va anul·lar. 

De cara l'any vinent, l'Associació té previst diversos actes d'agraïment a aquelles sòcies que formen o han format part de l'entitat al llarg de la seva vida. Per aquest motiu, durant l'acte que es va fer divendres, es va mostrar una placa de reconeixement que se'ls va fer a principis de mes, al Palau de Pedralbes de Barcelona, pels seus 25 anys de trajectòria, de part del departament d'Igualtat i Feminismes.

Durant la commemoració de l'acte (foto: Aj. Castelldans).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa