Notícies

  Dimarts, 29 de novembre de 2022

Obert el termini per presentar projectes artístics per a una nova edició del projecte Oliverart del CCOC de la Granadella

Es poden presentar, fins al 31 de desembre, exposicions temporals, que s'exhibiran a la sala d'exposicions i intervencions per a ser instal·lades, de manera permanent, al Mirador del Coll de Bovera

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella obre el termini per a la presentació de projectes artístics per a la sisena edició d''Oliverart'. Com ja es va fer en les darreres edicions, es poden presentar projectes en dues categories: exposicions temporals que s'exhibiran a la sala d'exposicions del CCOC durant l'any 2023 i intervencions per a ser instal·lades, de manera permanent, al Mirador del Coll de Bovera, que s'inauguraran a l'estiu de l'any vinent.

D'aquesta manera, les propostes, que s'han de presentar fins al 31 de desembre, poden ser de qualsevol disciplina artística amb temàtica referent a conceptes com la ruralitat, la natura, el paisatge o la sostenibilitat del territori. Així doncs, la convocatòria està oberta a qualsevol artista o comissari/ària, sense limitació d'edat, que vulgui participar a escala individual o col·lectiu.

Els projectes premiats rebran una aportació econòmica de 250 euros per a les exposicions temporals i de 400 euros per a les intervencions permanents. 

Podeu consultar les bases del concurs aquí

Una de les obres d'Oliverart.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa