Notícies

  Diumenge, 22 de gener de 2023

La Fira de l'Oli entrega els premis dels concursos, els diplomes a les millors iniciatives i els premis al disseny

Xurreria Planella, Inkub Homes, Tortiveg, el Museu de Cal Pauet, Agalla, Molí d'Alcanó i Raig d'Arbeca han estat els distingits

La nit del dissabte, en el marc de la Fira de l'Oli, s'ha celebrat el Sopar de l'Expositor, que ha servit per fer entrega dels premis dels concursos firals, i els diplomes a les millors iniciatives. En aquest sentit, s'ha atorgat el Premi a la Tradició a la Xurreria Planella i el reconeixement a la innovació ha estat per a Inkub Homes.

Pel que fa als premis de les millors iniciatives, Tortiveg s'ha endut el Premi a la Millor Iniciativa Comercial i el Museu de Cal Pauet ha estat guardonat amb el Premi a la Millor Iniciativa Turística, mentre que Agalla ha estat distingit com a Millor Iniciativa Empresarial.

Així mateix, el Sopar de l'Expositor també ha servit per atorgar els premis al disseny i, en aquest sentit, el premi al millor disseny d'estand del Pavelló de l'Oli ha estat per al Molí d'Alcanó, i el premi al millor disseny de producte per a Raig d'Arbeca. Pel que fa al premi al millor disseny d'estand del pavelló comercial ha quedat desert.

La jornada de dissabte ha finalitzat amb el Concert de l'Oli, que ha anat a càrrec de Doctor Prats.

Un moment de l'acte d'entrega de guardons (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa