Notícies

  Dilluns, 23 de gener de 2023

El Borges General d'Olis, del CTT Borges, incorpora el jugador japonès Masaki Kanamitsu

A falta d'una jornada per acabar la primera volta, l'equip vol "aconseguir la permanència a la categoria de plata de tenis taula estatal"

El CTT Borges ha arribat a un acord amb el jugador japonès, Masaki Kanamitsu, que s'incorporarà a l'equip en les pròximes setmanes.

A falta d'una jornada per acabar la primera volta, el Borges General d'Olis és el darrer de la Divisió d'Honor amb tan sols dues victòries. L'equip, esperava l'arribada del mexicà Jair Jimenez a l'inici de la temporada per completar l'equip, però el retard en la tramitació del visat està impedint que el jugador arribi a la capital garriguenca. 

Per aquest motiu, el club ha tancat la incorporació de Kanamitsu en el mercat d'hivern, amb l'objectiu "d'aconseguir la permanència a la categoria de plata de tenis taula estatal".

Masaki Kanamitsu és el segon jugador japonès de la història del club de les Garrigues. El primer va ser Ryu Taguchi, que també va competir amb el filial fa tres temporades i ara serà un dels entrenadors de Kanamitsu.

El jugador japonès Masaki Kanamitsu (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa