Notícies

  Dimarts, 24 de gener de 2023

El subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, visita el lloc on s'han de construir les tres rotondes a l'N-240 a Juneda

El projecte de construcció de les rotondes es va aprovar el passat mes de desembre i ara es troba en fase d'exposició pública

El subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, es va desplaçar ahir dilluns a Juneda, on va mantenir una reunió de treball amb l'alcalde del municipi, Antoni Villas, i la regidora Magda Peris, amb qui va visitar els punts de l'N-240 en què el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) té previst construir tres rotondes reclamades pel territori des de fa molts anys. La visita a Juneda coincideix amb l'inici del període d'informació pública del projecte.

Tal com ha explicat el subdelegat, es tracta d'un projecte encaminat a "incrementar la fluïdesa en la circulació i millorar la seguretat vial a la zona mitjançant la modificació d'alguns encreuaments i la reordenació dels accessos".

El projecte, aprovat el passat mes de desembre pel Ministeri i en fase ara mateix d'informació pública, té un pressupost de 3,8 milions d'euros i preveu la conversió en rotondes dels tres encreuaments o cruïlles situades a l'entrada de Juneda (quilòmetre 72,500. rotonda de la cooperativa), en la connexió amb l'LV-2001, de Juneda a Torregrossa (quilòmetre 74,500) i a la sortida de Juneda (quilòmetre 75,500).

Així mateix, el projecte contempla, tal com ha assenyalat el subdelegat, la creació de calçades laterals i camins paral·lels per tal de "donar servei a les empreses situades en l'entorn de l'N-240, així com millorar la connectivitat en els desplaçaments als veïns de la zona". 

Crespín, Villas i Peris al lloc on s'ha de construir una de les rotondes (foto: Sub. gov. espanyol).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa