Notícies

  Dimecres, 25 de juny de 2014

Xavier Sala i Martín i Carme Forcadell impartiran dues xerrades aquesta setmana a les Borges

Són dos actes organitzats per l'ANC les Garrigues inclosos dins la campanya "A les Garrigues, Votarem"

Amb l'objectiu de refermar la voluntat de la societat civil garriguenca de votar la consulta el proper 9 de novembre, l'ANC Les Garrigues ha preparat per aquesta setmana dos actes inclosos dins la campanya "A les Garrigues, Votarem".

El primer tindrà lloc demà dijous a dos quarts de nou del vespre al Pavelló de l'Oli, quan l'economista Xavier Sala i Martín impartirà una conferència sobre l'economia catalana del futur.

La segona proposta se celebrarà diumenge al matí, i consistirà en un assaig comarcal de la formació d'una "V", la mobilització que l'Assemblea Nacional Catalana proposa de cara a l'Onze de Setembre. L'acte finalitzarà amb una xerrada al mateix Pavelló de l'Oli amb la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i el vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Roigé. 

El coordinador de l'ANC Les Garrigues, Josep Maria Nogué, ha explicat que tant dijous com diumenge "s'espera la presència d'un miler de persones", i ha avançat que fins al 9 de novembre l'entitat organitzarà més xerrades "amb ponents que donin arguments a favor del Sí en diferents pobles de la comarca".

Cartell informatiu

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa