Notícies

  Dijous, 26 de juny de 2014

L’Orquestra de Guitarres de Barcelona inaugura el 3r Garrigues Guitar Festival, aquest dissabte a les Borges Blanques

Els actes tindran lloc fins al proper 23 d’agost a diferents localitats de les Garrigues i a Lleida

Aquest dissabte, 28 de juny, s'inaugurarà el 3r Garrigues Guitar Festival "Memorial Emili Pujol" organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues amb el concert del 25è Aniversari de l'Orquestra de Guitarres de Barcelona, a les 22.00 hores al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques. Com a artista convidada, en aquesta ocasió participarà la violoncel·lista Laura Sanz García, que interpretarà obres de Sanz, Villalobos, Piazzolla i Falla, entre altres.

Fins al proper 23 d'agost, s'organitzaran 10 concerts on actuaran grans mestres de l'instrument així com joves talents. El proper concert serà el del guitarrista Rafael Bonavita, el proper dilluns, 30 de juny, al Pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida.

Vinaixa, l'Espluga Calba i el Cogul són els municipis que donaran suport enguany a l'esdeveniment internacional, juntament amb els habituals com la Granadella, les Borges Blanques, Juneda, Arbeca, la Pobla de Cérvoles i Lleida.

Orquestra de Guitarres de Barcelona

Aquesta original formació orquestral, fruit d'una constant feina d'investigació, adaptació i interpretació, ha realitzat prop de 500 actuacions, interpretant un ampli repertori que va des de compositors del barroc fins als contemporanis.

Ja fa 25 anys que el seu director, Sergi Vicente, va iniciar una experiència pedagògica amb els seus alumnes que, poc a poc, s'ha convertit en un gran projecte professional.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa