Notícies

  Dimecres, 15 de març de 2023

El CTT Borges organitza el primer memorial dedicat a Josep Francesch Ribalta, el Pepenko

Es farà diumenge, 14 de maig, per homenatjar la seva implicació durant més de dues dècades al CTT Borges, "tots els tenim molt present i estem treballant en un campionat per recordar la seva figura"

El Club Tennis Taula Borges va anunciar ahir a les xarxes socials que, en memòria del que va ser entrenador i jugador del club, el vimbodinenc Josep Francesch, conegut com a Pepenko, farà el primer memorial per recordar-lo. Serà el diumenge, 14 de maig, al Centre de Tecnificació de la capital garriguenca. 

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, Pepenko, que feia més de dues dècades que estava vinculat al club de la capital de les Garrigues, va patir un accident de trànsit el 25 d'abril de l'any passat i, després de ser ingressat uns dies a l'hospital, va morir. Francesch era una persona molt estimada en l'àmbit del tenis de taula català i duia el nom del CTT Borges sempre amb ell, "tots el continuem tenint molt present i, per aquest motiu, estem treballant en un campionat per homenatjar la seva figura". Des del club també afirmen que "El Pep era una persona molt estimada per tots, lliga al tenis taula en totes les facetes possibles, com a jugador, entrenador, àrbitre i també col·leccionista, ja que el TT Museum de Vimbodí era el seu gran tresor". 

Segons expliquen des del club, en les pròximes setmanes "ampliarem els detalls de la jornada que hem preparat en el seu record". 

'Pepenko' amb la seva col·lecció de samarretes (foto: TT Museum).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa